fig2

Новата, съвременна фабрика отвори врати през пролетта на 2008 година, което допълнително подобри производствения капацитет на фирмата.

Материалите за нашите продукти са ръчно избрани по най-високите стандарти за качество. Нашия млад и амбициозен екип е винаги на разположение на нашите клиенти, за да осигури общия ни успех в динамичната среда на днешния пазар.

За нас

Дилмано Дилберо е модерна и динамична компания, която произвежда качествените и вкусни продукти, търсени на днешния пазар. Нашите дълготрайни традиции, комбинирани с ясна визия относно изискванията на бъдещето са основата на нашата корпоративна философия. Ние произвеждаме висококачествени продукти за гастрономи като нашите зеленчукови и плодови консерви са намерили пазар във всички части на света като Германия, Канада, САЩ, Австралия, Русия и Израел.

Дилмано Дилберо е компания със сериозни традиции в производството на консервирани храни на българския и международен пазар, основана през 1996 г.

arrow2
arrowRed

Дистрибуторската мрежа на фирмата обхваща цялата страна. Фирмата предлага и различни отстъпки и бонуси за най-големите си клиенти, ако проявявате интерес да станете дистрибутор на Дилмано Дилберо, можете да се свържете с нас или нашите търговски представители.

Опитайте нашите продукти

Към началото